השוואת מחירים חיוג מקוצר כוכבית 5959 להשוואת הצעות מחיר
הוסף את יס, פליז! למועדפים
הצטרפות לבתי עסק
עד כה נכתבו ב-143 פורמים
כ-3038 הודעות
 בחר איזור
בחר תחום
השוואת מחירים  >  פורום השוואת מחירים  >   פורום רכב ותחבורה  >   חוויה מזעזעת באיטליה בגלל חברת הרץ

פורום רכב ותחבורה

חוויה מזעזעת באיטליה בגלל חברת הרץ

חוויה מזעזעת באיטליה בגלל חברת הרץצחי11.47
06.09.2008
החלטנו לטוס לאיטליה ולהשכיר רכב דרך חברת הרץ בארץ ,המחיר היה סביר בהחלט והשירות היה מעולה ועוד אמרו לנו '' כל בעיה שתהיה לכם שם אנחנו נעזור לכם בהכל במספר הזה ! ''
הרץ בישראל נתנו לנו כתובת להחזרת הרכב ברומא שהתבררה כלא נכונה וגם מס' טלפון מקומי של הרץ לא נכון וזה בהמשך .
הגענו לרומא לקחנו את הרכב ( זמן המתנה ארוך במיוחד לתור של 6 אנשים סה''כ כמעט שעה וחצי המתנה .
הכל החל כשהגענו חזרה לרומא כדי להחזיר את הרכב , נתנו לGPS את הכתובת שהרץ בישראל נתנו לנו ודאגנו גם למלא מיכל מלא שלא יחייבו אותנו .
לאחר כשעתיים שאנחנו מתרוצצים ברומא בחיפושים נואשים אחרי הכתובת הזאת ואין מענה במס' הטלפון שגם קבלנו בישראל והדלק הולך ואוזל התקשרנו לארץ 5 פעמים , אף אחד בשירות לא עזר לנו כל נציג הפיל את זה לנציג אחר והעיקר אמרנו לנו כל בעיה אנחנו כאן ! לאחר 25 דק' של שיחות לארץ וחשבון טלפון של 800 ש''ח רק הטלפונים להרץ ישראל קבלנו את המס' המרכזי של הרץ איטליה . שם נתנו לנו את הכתובת המדוייקת של הסוכנות ומס' טלפון אחר לגמרי ממה שקבלנו בארץ.
ה GPS כיוון אותנו במדוייק לכתובת החדשה והגענו לבסוף עם חצי טנק לסוכנות בשעה 12:30 וכל זה ביום ראשון .
סירבו לקבל מאיתנו את הרכב בטענה שהוא עם חצי טנק ואנחנו מנסים להסביר להם את כל המקרה והם פשוט אטומים ולא מוכנים להקשיב , לבסוף שלחו אותנו למלא דלק וביקשנו מהם כתובת לתחנת דלק שמקבלים שם אשראי , שלחו אותנו למקום שבקושי בן אדם שנותן שירות נמצא שם ולא מקבלים אשראי והוצאנו את הכסף האחרון שנשאר לנו על דלק כדי להחזיר את הרכב .
הגענו חזרה לסוכנות עם פול טנק וגילינו שהם סגורים !!!
עוד פעם טלפונים לארץ ורק לאחר 15 דק' של שיחה התברר לנו שביום ראשון הם עובדים עד 13:00 בצהריים והעובדים בסוכנות גם ברומא וגם בארץ אפילו לא טרחו לומר לנו את זה .
נאלצנו להישאר עוד יום עם האוטו והובטח לנו מהרץ ישראל שבמידה והם באיטליה יחייבו אותנו על יום נוסף הרץ ישראל תזכה אותנו באופן מלא על אותו יום .
הגענו עם הרכב לשדה התעופה שם החזרנו את הרכב לאחר שמלאנו עוד פעם דלק ( נשבע לכם רציתי למלא להם מים שימותו עם האוטו אבל אין לי לב לזה ) , הסברנו להם שם את כל מה שהיה והם אפילו לא הקשיבו וכשסיימנו לדבר הפקיד עושה לנו עם הראש כאילו '' נו סיימת יאללה תשלם על יום נוסף '' ( באותו רגע רציתי להוריד לו אגרוף לפרצוף ( ולזה כן יש לי לב אבל אישתי עצרה אותי ) .
סוף סוף הגענו לארץ , שלחנו להרץ ישראל את החשבונית של החיוב על סך 76 יורו וציפינו כמו שהובטח לנו חיוב מלא על אותו יום . רק לאחר כחודש ( למרות שהבטיחו לנו תוך שבועיים ) קבלנו זיכוי על סך 38 יורו , חצי ממש ששילמנו .
עוד פעם טלפונים ולאחר בירורים אמרו לי '' כן החצי השני זה ביטוח ליום נוסף '' ואני אמרתי להם שהם הבטיחו לי זיכוי מלא וכתשובה נאמר לי ''זהו זיכוי מלא '' !
בקיצור מי שרוצה להשכיר רכב בחו''ל שלא יתקרב להרץ , שירות נורא ואיום ופשוט לסבול בגלל טעויות שלהם , שבועיים מלאים של טיול נהרסו לי בגלל יום אחד שלהם .
<< עמוד קודם          עמוד הבא >>

כתבות אחרונות
תחומים חמים

לקבלת הצעות מחיר וביצוע השוואת מחירים.

בחר תחום לקבלת הצעת מחיר

בחר איזור

למילוי פרטים נוספים... (לא חובה אבל מומלץ)

איך זה עובד?