השוואת מחירים חיוג מקוצר כוכבית 5959 להשוואת הצעות מחיר
הוסף את יס, פליז! למועדפים
הצטרפות לבתי עסק
עד כה נכתבו ב-143 פורמים
כ-3204 הודעות
 בחר איזור
בחר תחום

פורום ייעוץ פיננסי

בהתלבטות

בהתלבטותרונה12.09
11.01.2012
כבר לפני כמה חודשים התחלתי בבירורים על איפה כדאי להשקיע, לבסוף החלטתי שאני הולכת על משהו סולידי והתחלתי לברר. אני בהתלבטות לגבי שתי אופציות ורציתי לשמוע הצעות ודעות. בבנק שלי קיימות שתי אופציות שניראות לי מאחר ואני רוצה לסגור כסף לטווח ארוך יחסית.
הראשונה, פיקדון לחמש שנים (נקרא ליצ'י מדד), צמוד לממד, ריבית כוללת של 7.19. עם תחנות יציאה על שנה לאחר שנתיים. והשנייה פיקדון עתיד מובטח לעשר שנים. עם ריבית כוללת של 61.34%

תודה לעונים

תגובה : בהתלבטות
תמיר17.36
15.01.2012
היי רונה... את האמת שקיבלת שתי הצעות טובות ובמה שלא תבחרי את לא תפסידי...
לגבי הריביות בשני הפיקדונות שציינת הן משתלמות ולכן אני חושב שזה תלוי בך. האם את מעדיפה פיקדון לחמש שנים או לעשר שנים? האם את חושבת שיהיה לך שימוש בכסף לאחר שנתיים? אלה שאלות שאת צריכה לשאול את עצמך. יתרה מכך, אומר לך שבתקופה האחרונה המצב בשוק לא כל כך טוב ולכן אני חושב שהפיקדון ליצ'י שצמוד למדד יהווה לך יותר ביטחון ושמירה על הערך של הכסף, כמו כן במידה ותרצי למשוך את הכסף הפיקדון הנ''ל יותר גמיש מהבחינה הזו... תחשבי על הדברים, ושיהיה בהצלחה...

תגובה : תגובה : בהתלבטות
רונה15.50
17.01.2012
תמיר, תודה רבה על החוות דעת, לאחר בירור עם עוד גורמים אכן ניראה לי שאלך על האופציה עם הליצ'י, אבל עושה סקר שוק קטן כדי להיות בטוחה. בכל אופן, מה שבטוח אני החלטתי שבשוק ההון- אין מצב שאני משקיעה לאור הדיבורים, אני לא בנויה ללחצים האלה...
<< עמוד קודם          עמוד הבא >>

כתבות אחרונות
תחומים חמים

לקבלת הצעות מחיר וביצוע השוואת מחירים.

בחר תחום לקבלת הצעת מחיר

בחר איזור

למילוי פרטים נוספים... (לא חובה אבל מומלץ)
טיפים
הפסד בבורסה יכול להקטין מיסוי מכירות ציוד יקר ו/או נדל"ן, ולהיפך
זיו גרנט - רואה חשבון

איך זה עובד?